Assalamualaikum :)

Saya banyak tulis pasal gadis tomboy dan lelaki lembut bukan nak suruh org tiru yg buruknya, tp tiru la yg baiknya. Xsemua benda nampak dgn mata kasar, guna mata hati dan jgn ambil ssuatu keputusan dan tindakan ikut hati, tp bfikir seiring dengan ilmu dan akal.

Please jgn tpengaruh dgn benda yg xsepatutnya ye, rasanya kalau pandai mbaca, mesti pandai menilai mana baik mana buruk, kan.. muahx syg sume !

*Jom add friend kat FB, Arisa Eriza :) hee, tqsm *

Khamis, 23 Ogos 2012

attic cat drama korea versi lain?

baru2 ni aku gila sekejap tgk cite korea. tp xla gila sampai ttiap ari nak tgk n sume cter aku tgk. aku plih cite jugak. & plg baru aku tgk he's beautiful(ini bbrapa bulan yg lalu) dan Full Hauz (bbrapa mggu lalu) dan citer attic cat baru habis tgk smlm. dlm ms bberapa bulan aku tgk 3 cerita je, & semua yg aku blh gelak. xprefer sgt cter sedey2 ni n he's beautiful aku xsuka sgt coz hero mcm pundan2 sume, mntak maaf la ye sspa pminat tegar diorg ni, tp aku sk hero yg mcm rain or kim rae won yg xla nmpak jambu sgt n aku blh rs dia hensem n bl tgk blink2 mata haha. aku bkan xsk laki ala2 pundan gtu, tp aku xsk sbb dia laki tp dress up cm pundan. wahh sori ye ini pdpt nurani dan ikhlas aku aje, no offenses ok :)

jadinya citer attic cat, citer ni da lama, aku igt aku tgk kat tv8 ms aku form 4 tahun 2003, ttiap ptg aku tgk. & ada bbrapa scene yg wat aku rasa cm cter tv8 dgn cter dlm intrnet ada pbezaan. xtau la klo aku thilg ingatan ke apa tp seingat aku mmg aku tgk cter attic cat. antara yg aku igt la

o kim rae won pakai rantai cross
o ada cerita psl geng lintah darat. siap cter ketua dia lg yg badan besa2 sket & cerita dia mcm ada unsur2 cinta luar tabi'e sket
o ending dia heroin jpa hero pakai baju kaler pink or peach gitu & rambut pnjg. len sket dpd yg ak tgk dlm intrnet dia pkai bj hitam & diorg peluk2
o dan ada scene diorg pindah ke bilik ke mn aku xbrp igt yg ni.

so, aku punya la cari2 kot2 ada versi lain utk cter ni tp xjpa, aku dok pk2 btl ke drama tu yg aku tgk dl, ke ada drama lain, tp aku cm yakin jgak la aku tgk attic cat ms tu, yela sbb kkdg diorg wat 2 versi utk 1 1 cerita tu, jadinya ssapa yg ada tgk cter ni dl tlg la aku sbb aku mmg xpuas at knp aku rs cm ak tgk cte attic cat tp ada scene yg bbeza dlm cter yg aku tgk dlm tenet. hehe well, itu aje utk mbersihkan sawang2 yg ada dlm ms bbrapa bulan ni. sori semua, kkdg aku mls sgt nk update blog & ssgt kkurgn ms utk mnaip sbb ada benda lain aku kena commit & tanx krn mbaca & mngomen (kalau ada dan aku hrp ada sbb aku mmg xpuas at haha) ok til then good luck!

4 ulasan:

Wild Cherry berkata...

WC pon pnh gak tgk cite attic cat dulu...
kalo pelakon korea WC minat Park Si Hoo... suke dia dlm cite The Princess' Man...

Kak Arisa xminat plakon2 he's beautiful ek... WC pon dulu mcm xberape minat Jang Geun Suk coz mcm pmpuan... lame2 tgk terus suke...
xpe stiap org ade citarasa sndiri en...

Arisa Eriza berkata...

tgk yg tv8 punya ke dear WC? ada perasan x mcm ada versi lain or apa ke hehe. xsk sbb cara dia dress up kot, lakonan ok no hal ;)

Wild Cherry berkata...

a'a yg kt tv8 tu... tp da ingt2 lupe cite dia...

Arisa Eriza berkata...

hehe tu la xde jgk org yg ingat. heran btl hehe xpela bukan pntg pun kan, kalo nasibek tjumpa la cter tu mgkn cter len tp sis tsalah ingat ke blh jd jgk ;)