Assalamualaikum :)

Saya banyak tulis pasal gadis tomboy dan lelaki lembut bukan nak suruh org tiru yg buruknya, tp tiru la yg baiknya. Xsemua benda nampak dgn mata kasar, guna mata hati dan jgn ambil ssuatu keputusan dan tindakan ikut hati, tp bfikir seiring dengan ilmu dan akal.

Please jgn tpengaruh dgn benda yg xsepatutnya ye, rasanya kalau pandai mbaca, mesti pandai menilai mana baik mana buruk, kan.. muahx syg sume !

*Jom add friend kat FB, Arisa Eriza :) hee, tqsm *

Sabtu, 22 Jun 2013

Komen anda utk Hero aku Tomboy

Salam semua. dah nk dekat sebulan jugak HAT berada di pasaran. masih suam2 kuku dan melalui psaingan yg sgt sengit dgn novel2 lain hehe antaranya novel kak suri, kak hanni n kak zura (ssid). utk awal bulan di popular, HAT di carta no 5, mggu kedua jatuh ke no 13. tp alhamdulillah masih masuk jugak dalam carta popular. ada yg dah dapatkan awal2 dgn KN dan jgak dgn popular n dah tinggalkan komen-mengharukan-jiwa-arisa. alhamdulillah terima kasih semua.

kbykannya tgglkan komen di FB, di blog ni xberapa ada hehe mgkn kah xada ruang ataupun xde org yg sudi nak komen *hehe wat2 muka sedih mntk simpati. ehh gedikla arisa* ok stop mengarut, jadinya arisa alu2kan komen yg bagus atau pun x, arisa terima tp tetaplah dgn harapan kalau blh kritikan tu kritikan yg mbina, tegur arisa dgn bhemah sbb arisa ni xler seteguh hati Faz or Zack yg tahan maki hahaha.

arisa dahulukan dgn ucapan terima kasih atas semua sokongan utk arisa selama ni, utk pmbaca silent reader, para pengomen dan pkritik, tkasih sbb masih ada utk arisa, tharu sgt ! tanpa bantuan Allah dan sokongan korang semua, xada dah arisa di sini utk bkongsi hasil tulisan yg xseberapa ni. tkasih semua arisa syg korang semua walaupun korang xsyg arisa pun xhape la hhihi :) semoga arisa mampu utk teruskan pjuangan di medan penulisan ni, selagi ada yg menyokong, aminn. tkasih semua, syg korang muaxx2


13 ulasan:

shazlenah berkata...

hero aku tomboy mmg best gilee ..

Arisa Eriza berkata...

waa tkasih dear shazlenah ! tkasih sgt2 sbb sudi mmiliki dan baca HAT dan komen kat sini, alhamdulillah ! segala kkurgn hrp dimaafkan ye. tqsm dear sis !

Princess Charming berkata...

bru je habis baca.. mmg sgt2 best.. memiliki keunikan yg trsendri.. secukup rsa.. smua element ada.. yg x tahan tu.. tiap chapter penuh dgn kejutan.. hingga sya rsa x sabar nak tahu apa yg akan trjadi slepas itu.. huh.. lega sgt2 bila dah habis baca novel ni.. berbaloi sya nangis smpai bengkak mata.. he3.. Congratz to Arisa Eriza.. semoga terus berjaya mghasilkn karya2 yg tip top di msa akan datang..

Arisa Eriza berkata...

wah tkasih dear sis princess <3 tharunya dgn komen sis ni :) alhamdulillah sis suka, hepy sgt ni rasanya hihi ! *blink2* doakan arisa dpt mnulis dgn gigihnya lepas ni tkasih dear sis baca dgn pnuh phayatan *senyum* hugss utk sis !

LuKaiXing berkata...

Hey ! Heheh. . Seriously,dh ulang baca novel ni sbanyak 3 kali.Best gilerr.Bila dh bce xle nk brhenti.Mula-2 baca cam seram tapi lama-2 dh ok haha.
Mmg kreatif ;)
Semoga Berjaya !

Arisa Eriza berkata...

wah tkasih xing ! tharu ni ! kkurgn yg ada harap dimaafkan ye :) *senyum sampai tlinga* tkasih sgt, arisa hargai amat2 :* hugss

Tanpa Nama berkata...

Nvel Hero Aku Tomboy memag best...

Arisa Eriza berkata...

Alhamdulillah. tkasih dear :)

syafirah berkata...

'Bini Aku Tomboy Ke?" Lgi best..tpi HAT pun best jugak sbb sy bce sampai 3x..ekeke..hope k.arisa dpt hasilkn nvel yg mletup n perghh lagi..xD

Izuan Honeyza berkata...

novel HAT best++ giler habis, unik.. smpai fail sbpdiagnostik garagara ter"over" baca.. harap akak tulis novellagii.. no.1fan>tteett

Izuan Honeyza berkata...

novel HAT.. best++, unikk.. hrap akak tulis novel lg. smpai fail diagnostik sbp ter'over' bca. yg pnting best.. smpai jadi official reader dah. haha.. kipasno.1>tteeeett..

Arisa Eriza berkata...

alhamdulillah tkasih izuan honeyza :)) sgt tharu dgn komen tu :) i.allah ada rezeki akan terbit novel baru hee. tqsmm sbb menyokong sis !

Arisa Eriza berkata...

tqsm juga utk dear syafirah :)) tharu. hehe yg kurang harap dimaafkan ye. tkasih <3