Assalamualaikum :)

Saya banyak tulis pasal gadis tomboy dan lelaki lembut bukan nak suruh org tiru yg buruknya, tp tiru la yg baiknya. Xsemua benda nampak dgn mata kasar, guna mata hati dan jgn ambil ssuatu keputusan dan tindakan ikut hati, tp bfikir seiring dengan ilmu dan akal.

Please jgn tpengaruh dgn benda yg xsepatutnya ye, rasanya kalau pandai mbaca, mesti pandai menilai mana baik mana buruk, kan.. muahx syg sume !

*Jom add friend kat FB, Arisa Eriza :) hee, tqsm *

Isnin, 5 Julai 2010

no comment. korang tolong komen..?



huu, pelik kan orang zaman skrg? ini aku xfaham apa yg dimaksudkan dgn lukisan ni. coz otak aku xdapat pk apa actually yg nak disampaikan? nak kata al quran xde seni, al quran tu ayat Allah yg plg b'seni sampai xde orang boleh lawan jugak kan. n yg pntingnya, 2 2 pun diletak dalam lubang toilet, apa kes? pelik2.. akal aku xblh pk apa yg pelukis ni nak sampaikan. tp mmg xharus dia letak 2 2 kitab suci tu dalam lubang tu, ish, dah la aku pun xbrani nak komen pnjg, just nak korang tgk je. yela, karang aku kena saman sbb komen pasal kitab bible, naya ja kan? tpulang pd yg melihat. tp bg aku kalau suh wat rumusan BM sal gamba ni, mmg abisla 0 xde markah kat isi t'sirat dia.

apa pun, aku tetap mjunjung al Quran sampai aku mati insyaallah. ya Allah, berkati kami & lindungi kami di dalam agama mu, jgn palingkan kami drpd terus menyembahMu. dengan namaMU, hanya Kau juga yg mengetahui segala. Wallahua'lam

2 ulasan:

ciK_SaLmaH berkata...

pade saye..pelukis ni cube nk kate pade mereka yg menghina Quran, it is a crime ntok korang hina Quran..tp ianya adalah satu seni kalau meletakkan bible ke dalam toilet itu.mksudnye..dy menyokong org yg hina bible but not Quran..

Tanpa Nama berkata...

bagi sy lak letak Quran kt toilet adalah 1 jenayah n kejam..tp kalo bible letak kt toilet mang patut n nampak bseni..heheee..^_^
-tulip-