Assalamualaikum :)

Saya banyak tulis pasal gadis tomboy dan lelaki lembut bukan nak suruh org tiru yg buruknya, tp tiru la yg baiknya. Xsemua benda nampak dgn mata kasar, guna mata hati dan jgn ambil ssuatu keputusan dan tindakan ikut hati, tp bfikir seiring dengan ilmu dan akal.

Please jgn tpengaruh dgn benda yg xsepatutnya ye, rasanya kalau pandai mbaca, mesti pandai menilai mana baik mana buruk, kan.. muahx syg sume !

*Jom add friend kat FB, Arisa Eriza :) hee, tqsm *

Selasa, 5 Januari 2010

Alhamdulillah.. Aku mampu senyum bahagia sekarang ;)

Salam..

Bahagia sangatkah aku sekarang? Huhu tak jugak. selagi novel xterbit, xblh bahagia sgt la. Apapun, aku dah hantaq manuskrip penuh pd pihak penerbit. nnti dah confirm bila nak terbit, aku habaq kat sini punya la hehe.

Alhamdulillah sgt. cumanya aku xtau la apa penerimaan daripada pembaca. aku rs mcm aku wat pon suka-suki hati aku je. huh, pening agaknya editor nak edit nvel aku tu nanti hehe.

hopefully, novel aku tak la menjadi nvel yg org rasa menyesal beli and baca. tu yg aku rasa seram utk m'hadapi ;(

and pnerbit mintak gambar aku utk diletak pd biodata hehe aku rasa biarla identiti aku disembunyikan. bolehkah? tp penerbit kata ok xpe kalau xnak letak. so aku rs baik aku xletak la hehe.

harapan aku, korang yg mbaca nnti akan puas at. doakan aku dapat yg tbaik na. ni first try aku. and aku takut jd yg the first and the last je hehe. btw, sokongan korang memang aku sgt hargai. tambah lg p'komen2 dan p'ikut2 yg sntiasa ada bersama aku, mmg aku xkan lp jasa2 dan pengorbanan anda semua sampai la tsiapnya novel 'anak sulung' aku tu huhu. thank you sangat2! muahhzz syg kamu semua!!

## hope dapat borang setuju terbit dr pnerbit hehe ;)

9 ulasan:

Zazz!~ berkata...

sempoi la risa!~
akak beli nanti..nice..
dah lame tggu :)

YONG JIAO XIU berkata...

yup aku pun bakal beli tu, cakap ye bila keluar. xsabar nak baca.

YONG JIAO XIU berkata...

yup aku pun bakal beli tu, cakap ye bila keluar. xsabar nak baca.

HanyNafisya berkata...

insyaAllah akak pun akan beli kalau novel tu keluar nanti =)

Tanpa Nama berkata...

yezza!~
bestnyer!!!!
tak sabar nak tunggu nvel sis kua...
weeeeeeee~
yehaaaaaa!!!!!
hrap dpat beli nanti....
thanks sis...thanks for ur sacrifice.....
~selamat maju jaya~
~nothing impossible when we r standing on the right way~

uwiks???identiti rahsie....ehheehheheehe,ni yg lagi berminat nak tau ni....ahahhahhahahhahaahha~=D


~liltle_bear~

mishaq berkata...

salam..

congratz!
tak letak pic pun tau sape..hehe
first publish, kasi as a gift bleh tak?

huhu..

Tanpa Nama berkata...

Salam semua~
tanx sis zazz, YJX n kk hany. tu la arapannya dapat smbutan hehe. esok akan dihantar manuskrip itu kpd sang editornya ~ ayat pelik smcm..

litle bear ~ kena rahsia takut nnt org nak penulisnya pulak, bukan nak novelnya hoho pasaan giler pasan suda dtg ;)

mishaq ~ huhu nak free gift kena rajin2 lawat umah la, xpon hang out skali. suda lm xklua bsama2 rite huhu

## tanx 4 supporting me ya everybody! love u all!

~ Arisa Eriza

Tanpa Nama berkata...

litle bear ~ kena rahsia takut nnt org nak penulisnya pulak, bukan nak novelnya hoho pasaan giler pasan suda dtg ;)

uiksz???=p
ehehehhe....ahahahahhahahahaha....
aseny mmg betul pun kut...
pasni nak penulisnya pulak la...ahahahhahahhahah.....=D
ehehhe...nk secret2 lak ekh....
ishk2....macam misterius sgt je bunyik...ahahhaaha....err,sis ada online mna2 tak...like fb ke ym ke....?=)


~liltle_bear~

aSz berkata...

heheehe... hanya mampu tersenyum.. kelahiran anak sulung yg dinanti2kan... well, tanak tunjuk pic yer... takper takper.. let it's be a mystery.. lg best woo.. thrill sket