Assalamualaikum :)

Saya banyak tulis pasal gadis tomboy dan lelaki lembut bukan nak suruh org tiru yg buruknya, tp tiru la yg baiknya. Xsemua benda nampak dgn mata kasar, guna mata hati dan jgn ambil ssuatu keputusan dan tindakan ikut hati, tp bfikir seiring dengan ilmu dan akal.

Please jgn tpengaruh dgn benda yg xsepatutnya ye, rasanya kalau pandai mbaca, mesti pandai menilai mana baik mana buruk, kan.. muahx syg sume !

*Jom add friend kat FB, Arisa Eriza :) hee, tqsm *

Sabtu, 10 April 2010

Novel ZAck akan terbit

salam sume. lama benar xupdate kan. mntak maaf, aku sgt bz skrg. pper prjek sgt byk masalah xdpt nak siap2kan lg sampai skrg. huu.. ssape yg t'baca post ni, sila lah doa kan moga aku dapat siapkan dgn sempurna pper projek itu by dis monday, agar aku boleh mnulis cter baru ehe..

rasanya ramai yg dah btanya kan, bila nak terbit novel Zack. utk mjawab psoalan, Insyaallah bulan depan akan terbit, yakni novel tu di reserved utk bulan mei. & skrg di dalam proses pcetakan (bak kata admin penerbit.)

aku ngaku aku lagi xsabar nak tggu kelahiran anak sulung aku tu (ehem, xkawen lg suda ada anak ka..? :))) sama2 ler tggu 'beby' baru aku tu terbit hehe.. takut jugak p'baca xpuas at. hopefully aku xm'hancurkan harapan sume p'baca yg harapkan yg tbaik dpd aku. mklumla, aku baru je jinak2 dalam pnulisan ni. takut benar dgn penerimaan pbaca.. hui debar2 kot.

doakan yg tbaik utk aku na. coz aku da kepingin nak tulis cter ni, cuma tpaksa memikir bnda len, xsempat nak pk idea nak tulis cter. huhu pdhal agak malas nak mnaip, uik sttment xtahan (bocor rhsia dow!) hehe pe pon korang yg setia mnunggu cter z aku ucapkan sgt2 time kasih, n so sori aku da lama diam xde cter pape. n sory jugak if xdapat bg yg tbaik utk korang. sori bbyak. hv a nice day then! ;) smile always

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wow..akhirnye.haha
ingt xnk smbg dah..
haha..ape2 pon wish
u all da best!!!
chaiyok2!!!

HanyNafisya berkata...

akhirnya... congrats!!! insyaAllah akak akan cari novel tu bila dah keluar nanti =)

Arisa Eriza berkata...

ehehe tanx to kak hany n xde nm tu ehe. tgh strugle wat paper prjek. b'juta2 RM abis ditambah dgn kesewelan nak menyiapkan keje tu. huu 3 jam kredit je, xtido bhari2 diwat nya hoho

doa kan bbyak sket na. tq222 to all. luv u all lah! :)

PelangiBiru berkata...

huhu... yeaa... tak sabar nak cari buku tu... mcm mana nak booking dulu ek buku tu??? nanti tolong inform ek.... kalau boleh nak jadi antara org2 yg terawal memiliki buku tu...

me, myself n i berkata...

wah... x sbrnya mo bc... all da best k... hope paper work pun dpt siap on time.. chaiyo2...;)

ciK_SaLmaH berkata...

pergh..agak lame saye menanti...nnt letak tajuk same ke novel tu?
nama penulis letak ape? sme gak eh..let me noe bile dh publish k!

zananis berkata...

gerenti jadi best seller novel nie..huhu..

Arisa Eriza berkata...

huhu tanx to all

pelangibiru : xtau lar nak tempah awal camne. dtg jpe penulis jak la haha confirm dpt sain live pnya. ;)

MM&I : tanx ya. takut jugak kalau xbest

c. salmah : hhe sori lm tgu coz wat nvel tu pon da smcam lari 400meter pny pecut suda. tajuk stil sm. aritu nak tuka coz pnerbit kata xsswai, tp lastly xjd tuka pas meeting bagai huhu. nm penulis arisa eriza. rsnya xde kot penulis len gn tajuk cam novel ni. tanx gak na.

sgt2 tharu dgn kumin2 anda cume huhu. tanx222 ya

Arisa Eriza berkata...

amin. hope so la zana huhu. tp nak jd bestseller tu sgt jauh kot hehe

mishaq berkata...

wahh..impian da jadi kenyataan...
;) tahniah, tak sabar nak tengok cover novel tu...