Assalamualaikum :)

Saya banyak tulis pasal gadis tomboy dan lelaki lembut bukan nak suruh org tiru yg buruknya, tp tiru la yg baiknya. Xsemua benda nampak dgn mata kasar, guna mata hati dan jgn ambil ssuatu keputusan dan tindakan ikut hati, tp bfikir seiring dengan ilmu dan akal.

Please jgn tpengaruh dgn benda yg xsepatutnya ye, rasanya kalau pandai mbaca, mesti pandai menilai mana baik mana buruk, kan.. muahx syg sume !

*Jom add friend kat FB, Arisa Eriza :) hee, tqsm *

Rabu, 12 Mei 2010

Tempahan Novel :)

Limited edition da habis, jd nya aku nak war2 kan (skema bagai), kalau nak novel Z dgn tndatgn (sibok dgn tndatgn la plak kan huhu) boleh la letak kat kotak komen nnt or boleh emel ke horlickpeng_donut@yahoo.com.my tp disebabkan aku xkaya kan, so tpaksa mengecas reger utk posting.

jdnya sebijik novel 21.50 (pos 2.50)

2bijik = 41.50 (pos 3.50)

pe pun, aku tetap promot KN sbg pilihan utama coz Kn kaya, so boleh bagi korang reger yg lg special kan. so sori coz xdapat nak mbagi special edition bbyak ehe tq2 so much utk korang suma yg mnyokong na. apa2 nak lg senang, contact jela no ni 014 886 4804 tq ok! love u all!

1 ulasan:

lina a.k.a stitch berkata...

salam..sya nak tmpah satu.. jd apa yg perlu sya wat?
email: lina.stitch@gmail.com