Assalamualaikum :)

Saya banyak tulis pasal gadis tomboy dan lelaki lembut bukan nak suruh org tiru yg buruknya, tp tiru la yg baiknya. Xsemua benda nampak dgn mata kasar, guna mata hati dan jgn ambil ssuatu keputusan dan tindakan ikut hati, tp bfikir seiring dengan ilmu dan akal.

Please jgn tpengaruh dgn benda yg xsepatutnya ye, rasanya kalau pandai mbaca, mesti pandai menilai mana baik mana buruk, kan.. muahx syg sume !

*Jom add friend kat FB, Arisa Eriza :) hee, tqsm *

Selasa, 18 Mei 2010

KOmen utk Zack's Novel

Hai2 to all yg dah mbaca novel Zack, sila mmberi kumin anda ttg novel tsebut na kalau free. hehe nak tgk feedback dpd pmbaca. kalau ada yg kurang boleh la sang aku ni mpbetulkn di masa akan datang. 2 pun kalau la ada cter yg jadi hehe.

tenkiu utk korang yg sudi melenguhkan tangan menaip kumin dan mnyengkang mata utk mbaca novel aku, tenkiu2 sgt2 utk korang sume, love u allz! have a nice day!:)

** oh lupa, boleh add aku kat FB, arisa eriza hehe baru sedo diri nak wat acc FB. tanx ya!

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

salam..
dah ada kat pasaran ke?
blh bli gna online x?

Tanpa Nama berkata...

boleh. sila baca post sblumni. if nak beli dgn penulis pun boleh, blh dapat sain, tp kalau nak yg murah, sila beli dgn KN ya. tq! ~ arisa eriza

Tanpa Nama berkata...

hem......da da kt psarn tk?bla ada kt psarn?every week pg survey tgk blum ada.....tk reti nk bli on92 ni......hehe



~RynazDS~

Arisa Eriza berkata...

rynaz stay mn? kat mph midvalley td da ada da. senang je klau nak beli on9. just ikut arahan yg dia mintak, nt lama2 pandai la :) anything boleh tnya sis k. tanx ya ;)

yunix77 berkata...

akak dah beli novel ni tapi belum baca. kena Q dulu. hehe. pa pun mesto adik bangga sangat sebab 'baby' dah lahir. semoga sukses yer

Tanpa Nama berkata...

sis!!!! yeah!!!
finally,i g0t it......naz duk tganu r......ntah mcm mna leh trcmpak kt ngeri ni lak.hua3......hem....
hehe.....br je ptg td bli.....da bca da....tpi br 2/4......=)


best!!!!!
G00d j0b!!!!!

ehehhehehhe,ska gla dpt bli tdi.....naluri kuat kta arini kua.....2 yg pg crik tu.......yes!!! thanks sis c0z tulis crita yg sgt best.....~~~ (tk mint n0vel sgt.....tpi jdi mint dgn crita2 yg best mcm sis bt)



~RynazDS~

Arisa Eriza berkata...

tanx kk yunix. bsyukur sgt da kua novel, cuma xsume org pun puas at dgn novel sy ni. ada masalah editing sket. n jalan cter. hopefully akk puas at bc n sori kalau xbest..

to rynaz ~ tanx coz support dr awal sampai skrg. camat mbaca~

Amanina berkata...

sis!
sy dah baca. tapi lepas ni kena baca balik la sebab skrg tgh exam, baca pun banyak skip sebab nak tahu ending. hehe. so far so good! tak rugi la sy beli. :)