Assalamualaikum :)

Saya banyak tulis pasal gadis tomboy dan lelaki lembut bukan nak suruh org tiru yg buruknya, tp tiru la yg baiknya. Xsemua benda nampak dgn mata kasar, guna mata hati dan jgn ambil ssuatu keputusan dan tindakan ikut hati, tp bfikir seiring dengan ilmu dan akal.

Please jgn tpengaruh dgn benda yg xsepatutnya ye, rasanya kalau pandai mbaca, mesti pandai menilai mana baik mana buruk, kan.. muahx syg sume !

*Jom add friend kat FB, Arisa Eriza :) hee, tqsm *

Ahad, 21 Jun 2009

Thanks to All!



Salam.

Aku sangatlah berterima kasih di atas ke'concern'an korang semua yang m'baca & m'komen tentang post 'Karya aku kat P2U' tu. Aku sangat2 m'hargai!

Utk adik Rynaz yg b'mati2an m'back up akk(ehem), thanks ya, tapi jangan sampai abaikan pelajaran pulak ok? Adik jangan risau na, akak tak kisah sangat dia nak tolong post kan, cumanya dekat P2U tu ramai orang yg kuat agama & tak dapat terima cerita2 yg macam ni, akak rasa tak best orang tuduh akk buat cerita bbukan, sebab tu akk dah malas nak post ke sana.

Utk pengepost citer aku yg tak seberapa nih, aku tetap b'terima kasih pada dia. Cumanya aku dah xnak dipandang serong lagi kat P2U tu, kalau diorang yg nak terus m'baca boleh teruskan kat sini aje.

P2U pun,(kot2 ade yg t'kait dgn P2U m'baca post ni), tanx coz sudi menyiarkan cerita Zack tu. Blog P2U memang best! Cumanya atas sebab2 t'tentu, rasanya pengeposan citer Zack tu harus diberhentikan. Tapi, bukan sebab penulis dah ada blog sendiri, then terus lupakan P2U macam tu je, tapi rasa2nya P2U pun boleh lah faham keadaan penulis ni camne kan huhu.

Apa pon, aku tau korang yang menyokong aku nih memang yang t'best! Mintak maaf coz xdapat balas semua komen di post yg lepas tu, tapi aku nak korang semua tau, yg korang semua memang aku sayang huhu sebabnya tetap menyokong aku w'pun pelbagai wahana bicara yang tidak sepatutnya dilemparkan pada aku (ecece poyo je), tapi korang tetap menyokong aku! Aku sayang korang dan amat m'hargai semua sokongan korang untuk aku!

Aku rasa macam tulis wasiat pulak, cukup lah dulu aku berwasiat, aku pun nak cepat2 habiskan citer Zack tu, coz U dah nak open back da, aku takut aku xsempat nak menaip episod baru utk dipost nnti, so better aku rasa tamatkan cecepat huhu. It's nice to know all the members & readers of this nobel(novel)! Aku dah tak tau nak kata apa, tapi aku memang appreaciated korang semua. Cukup lah, karang makin panjang, penat korang nak m'baca. Okay, thanks lagi 100x, wasallam.

6 ulasan:

keSENGALan teserlah.. berkata...

hihi..
tape2..
stop kat pn2u oke.
jgn stop kat sini da la ye kak..
hehe..
cite zack da nk abes??
ngeeeee,,xsaba nk taw ending..
cpt2 smbung..hehe..

What a stRange worLd... berkata...

arisa ckp aritu mcm panjang lg.. tetiba nak pendekkan citer ke? huhu.. apa2 pun, wish u luck, sis.. =)

Tanpa Nama berkata...

yeah akk...adk sokg 2...
err,trharunyer adk bca akk siap taip nma adk skali....nk dibuatnya nk aje adk angkt tggi2 komp ni sbagai tnda menjulang nma akk.....ishk3....

kak,study smart jgk k utk sem akn dtg.....

now adk tgh bz ngn kelas tmbnhn yg smakin kerap.....

love ur novel kak......

sntiasa setia membcanya....

sayang akk juga.....=)


fr0m:
~Rynaz_D_Shadow~

Si Kure-kuree berkata...

hmm..arisa da makin tabah..hahaha..
hope arisa akan terus berusaha untuk siapkan novel ni..GOOD LUCK!!!

arisa dah teringatkan kita pasal U la..alamak..tensennya nk blik kampus..huhu

Tanpa Nama berkata...

itulah sikap org melayu..suka buat penilaian...walaupun cite nie x abis lagi...

Apa2pn..teruskan kalo niat kita baik...biarlah org nak cakap apa...

dont give-up...

ieja

eija berkata...

eh...ade org same nama ngan den????sorry arisa..mggu ni den bz..xdpt nk join korg nye conversation...neway i hope u always noe dat i support u from back behind front side and without edge..haha...gogo!